About us

Elävä ruoka rakastaa vatsaasi, niin mekin. Me valmistamme itse oman ruokamme tuhansia vuosia vanhalla tavalla, fermentoimalla. Prosessissa ruoan happamuus laskee niin alas, etteivät haitalliset bakteerit pysty toimimaan – ruoka vain paranee vanhetessaan.

Mutta keitä me olemme? Enemmän ja vähemmän tuttuja tyyppejä, joita yhdisti yksi aito rakkaus: kotona valmistettu ja vatsaa hellivä hapankaali. Itse tuotettuna ruoassamme ei ole mitään ylimääräistä, vain puhtaat luomuraaka-aineet ja ajan antamat hyvät bakteerit.

Elli Lehnhoff
Boss lady ja business wise

Ellillä on yli kymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä, tuotekehittelystä, myynnistä ja markkinoinnista. Tämä teolliseksi muotoilijaksi valmistunut, Saksasta Suomeen palannut bosslady tietää, että työ ja yrittäjyys tarvitsevat vastapainoksi laadukkaita unia ja slowfoodia: laadukkaita, terveellisiä ja vähän prosessoituja elintarvikkeita.

Susanna Vento
Luova johtaja, Nordkraut-oheistuotteet ja social media

Sisustussuunnittelijaksi valmistunut Susanna on noussut Pohjoismaiden sisustusstailistien parhaimmistoon. Tällä moniosaajalla on hallussa niin kamera, kynä kuin valtava osaaminen brändin luomisen maailmasta. IG-kanavaltaan tuttu nainen tasapainottaa yrittäjän elämää hipsterihippeilemällä, astangajoogalla, terveellisellä ruokavaliolla ja kotikombuchan valmistuksella.

Mirkka Olkinuora
Myynti, asiakaspalvelu ja lankojen käsissä pitely

Saksassa ja Skotlannissa asunut Mirkka palasi Suomeen ja sukelsi suorin päin kaalimaailmaan. Mirkan kiinnostus puhtaaseen ruokaan, ekologiseen ruoan tuotantoon ja kuluttamiseen on juurtunut tähän ihastuttavaan joogaopettajaan. Mirkka tuntee niin eettiset elämäntavat, biodynaaminen viljelyn kuin täyden kuun meditaation. Ja ennen kaikkea kuinka palvella teitä ja paimentaa tätä kuplivaa kaalilaumaa.

Kenneth Nars
PR manager, sisällön tuottaminen ja workshopit (FIN, SE, ENG)

Ruokatoimittajana ja -kirjailijana ansioitunut Kenneth tuntee niin ruoka- ja ravintolamaailman uusimmat tuulet kuin arvokkaat perinteet. Kennethille ruoka on muutakin kuin energiaa – se on intohimo joka pitää hyvänä niin henkisesti kuin fyysisesti, yhdistää perheen ja ystävät, ja kuljettaa meidät ennen kokemattomiin paikkoihin ja tunnelmiin. Työn vastapainoksi kotona valmistuu niin siiderit kuin fermentoidut herkut.

Join our gut loving journey!

The krautgirls and co.